Aanmeten

Aanmeten

Bij MOC weten wij hoe belangrijk goed zittende bedrijfskleding en schoenen zijn. Het is voor uw personeel erg vervelend wanneer schoenen knellen of wanneer zij in slecht passende kleding moeten werken. Daarom kunnen wij uw personeel voorzien van perfect zittende bedrijfskleding op maat gemaakt.

Uw personeel kan in eerste instantie altijd bij ons langskomen om de bedrijfskleding te komen passen. Het is ook mogelijk dat wij bij u langskomen om daar uw personeel op te meten. Dit doen wij gratis. Wanneer het nodig blijkt kunnen wij de kleding ook laten vermaken.

Aanmeten van schoenen

Bij het aanmeten letten wij ook op goed passende werkschoenen. Wij werken met een groot aantal merken met diverse modellen. Daarnaast leveren wij speciale pasvormzolen die uw personeel van nog meer werkgemak voorzien.

Naast het aanmeten van kleding en schoenen kunnen wij ook persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) aanmeten. Denk bijvoorbeeld aan op maat gemaakt oorbescherming. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor het aanmeten? Neem gerust contact met ons op.

Deze klanten gingen u voor

 
 
Ron Mooijman Eigenaar MOC

06-51031770
Direct mailen
Koperslagersweg 13
1786 RA, Den Helder

0223-691223
Contact gegevens