Diensten

MOC Diensten

Bij MOC gaan wij verder dan een breed assortiment bedrijfskleding en producten van topkwaliteit. Wij bieden onze klanten extra service met onze diensten. Zo heeft u bij MOC een compleet product met de beste dienstverlening. Onze medewerkers helpen u en uw medewerkers bijvoorbeeld bij de persoonlijke aanmeting van bedrijfskleding of uniformen. Wij slaan de maten per medewerker op zodat een nieuwe bestelling makkelijk en snel is gedaan.

Vermaken van kleding

Wij zijn u ook graag van dienst bij het vermaken van kleding. Soms komt het voor dat broekspijpen moeten worden ingekort, een strip op een jas moet worden aangebracht of dat een band moet worden ingenomen. Doordat wij het vermaken in eigen beheer hebben bent u altijd verzekerd van een snelle levering. MOC is ook uw partner als het om de logistiek aankomt. Wij zorgen er voor dat de juiste kleding of accessoires bij de juiste medewerker in huis komt.

Plaatsen bedrijfslogo of -naam

Indien gewenst kunt u ervoor kiezen om een bepaald kledingstuk, bijvoorbeeld een trui of een jas, te voorzien van uw bedrijfslogo. MOC kan logo´s op een professionele wijze op uw bedrijfskleding laten bedrukken of borduren. Een naam of een logo op een kledingstuk geeft net een extra uitstraling. Wij adviseren u hier graag over. Bij een overhemd of een colbert staat een geborduurd logo bijvoorbeeld representatiever dan een bedrukking.

Budget Beheer Systeem

Wilt u meer informatie over onze uitgebreide dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op via tel.: 0223-691223.

Deze klanten gingen u voor

 
 
Ron Mooijman Eigenaar MOC

06-51031770
Direct mailen
Koperslagersweg 13
1786 RA, Den Helder

0223-691223
Contact gegevens