De beste bescherming voor uw medewerkers met MOC PBM’s

Bij de blootstelling aan gevaarlijke stoffen, lawaaiige machines, extreme weersomstandigheden en andere risicovolle handelingen hebben uw werknemers de beste beschermingsmiddelen nodig. MOC is al twintig jaar de specialist op het gebied van deze persoonlijke beschermingsmiddelen, of afgekort: PBM’s.

PBM’s voorzien van CE-Markering

Bij PBM’s kunt u denken aan veiligheidshelmen- en schoenen, gehoorbeschermers, handschoenen, regen- en doorwerkkleding. Al onze beschermingsmiddelen zijn voorzien van de verplichte CE-markering en gebruiksaanwijzing. PBM’s vallen onder de verantwoordelijkheid van u en uw medewerkers. U stelt de beschermingsmiddelen beschikbaar, uw medewerkers zijn verplicht deze tijdens het werk te gebruiken.

MOC beschikt over een uitgebreid assortiment PBM’s voor elk beroep of project. Ons aanbod is altijd comfortabel, modieus en verantwoord. Wij leveren producten van de beste kwaliteit die bescherming bieden tegen een ongeval, verwondingen of om de ernst van verwondingen te beperken. Of het nu om bescherming in de bouw gaat of wanneer uw medewerkers blootstaan aan chemische middelen. MOC heeft het allemaal.

Wij leveren PBM’s volgens de laatste wet- en regelgeving

In veel branches moeten medewerkers volgens de Arbo-wetgeving worden voorzien van PBM’s. De deskundige medewerkers van MOC zijn dan ook van de laatste wet- en regelgeving op de hoogte. Zo weet u zeker dat u uw medewerkers voorziet van een veilige en gebruiksvriendelijke bescherming op de werkvloer.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over ons PBM’s aanbod? Onze team van specialisten zit voor u klaar. U bereikt ons via tel.: 0223 691224.

Deze klanten gingen u voor

 
 
Ron Mooijman Eigenaar MOC

06-51031770
Direct mailen
Koperslagersweg 13
1786 RA, Den Helder

0223-691223
Contact gegevens