Schoenen & Laarzen

Een enorm assortiment werkschoenen

Voor een enorm assortiment werkschoenen bent u bij MOC Bedrijfskleding zeker aan het juiste adres. Wij leveren altijd de beste en laatste werkschoenen van innovatieve en wereldwijd succesvolle merken. Daarbij besteden wij zorg in de selectie van werkschoenen waarbij wij letten op: veiligheid, ontwerp, materiaal, comfort en prijs. Onze specifieke veiligheidsschoenen hebben een certificaat volgens de hoogste Europese CE-norm.

Rubberen laarzen, schoenklompen, overschoenen en badslippers

Naast standaard werkschoenen bevat ons assortiment ook rubberen laarzen, schoenklompen, overschoenen en badslippers. Onze werkschoenen leveren wij in diverse modellen voor iedere branche en toepassing. Of uw personeel nu werkzaam is in de bouw, industrie, horeca, groenvoorziening of in de zorg. MOC Bedrijfskleding levert de werkschoenen die u nodig heeft.

Onze werkschoenen en laarzen dragen bij aan veiligheid en gezondheid

Wij weten als geen ander dan goede werkschoenen of werklaarzen bijdragen aan de veiligheid en gezondheid van uw personeel. Zo kunnen vermoeide benen en voeten makkelijk verholpen worden door het dragen van goede werkschoenen. Veilige werkschoenen voorkomen bijvoorbeeld voetletsel. Daarnaast bieden wij ook nette en representatieve werkschoenen voor bijvoorbeeld uw horeca- of hotelpersoneel.

Bekijk direct ons aanbod werkschoenen en toebehoren online

U kunt bij MOC Bedrijfskleding ook terecht wanneer u naast werkschoenen zoekt naar overige schoenen of toebehoren als veters en diverse inlegzolen.

Deze klanten gingen u voor

 
 
Ron Mooijman Eigenaar MOC

06-51031770
Direct mailen
Koperslagersweg 13
1786 RA, Den Helder

0223-691223
Contact gegevens