Brandweerkleding en brandweer accessoires

MOC Bedrijfskleding heeft al jaren ervaring met brandweerkleding en brandweer accessoires. Wij weten wat brandweerpersoneel nodig heeft om hun taken goed uit te voeren. Of u nu op zoek bent naar kazernekleding, een compleet brandweer tenue, uitdrukkleding of sportkleding. Alles wat u voor uw brandweerpersoneel nodig heeft leveren wij.

Brandweer rang en onderscheidingstekens

Naast brandweerkleding kunt u ook bij ons terecht voor brandweer rang en onderscheidingstekens. Zoekt u speciale brandweer schoenen geschikt voor alle omstandigheden? Wij leveren brandweer schoenen van de beste merken wereldwijd. Kies bijvoorbeeld uit schoenen en veiligheidsschoenen van merken als Magnum en Mephisto. Maar wij kunnen u ook voorzien van de speciale brandweerlaars van Baltes.

De beste brandweer uitrukkleding

Op het gebied van uitrukkleding hebben wij het beste materiaal voor uw brandweerpersoneel in huis. Duurzaam, comfortabel en voorzien van de laatste veiligheidsnormen. Zo leveren wij brandweerhelmen, bretelbroeken, handschoenen en een overalls. De kazernekleding bestaat uit uniforme overhemden, werkbroeken en thermo kleding.

U kunt uw brandweerkleding door ons laten bedrukken of borduren met het logo va de brandweer, met of zonder korpsnamen. Onze medewerkers staan klaar voor al uw specifieke wensen.

Deze klanten gingen u voor

 
 
Ron Mooijman Eigenaar MOC

06-51031770
Direct mailen
Koperslagersweg 13
1786 RA, Den Helder

0223-691223
Contact gegevens